Politika

Nišić: Crna Gora je tri godine bila na prinudnom odmoru

Ponovo moramo da gradimo mostove saradnje i vratimo sugrađanima vjeru u suzivot, a to je moguće jedino sa listom "Zajedno", na kojoj su doktori, magistri, profesionalci iz raznih branši, ali prije svega ljudi dobrih namjera, poručila je funkcionerka Socijaldemokrata i kandidatkinja te koalicije za poslanicu Irma Nišić.

Nišić: Crna Gora je tri godine bila na prinudnom odmoru Foto: sd
Portal AnalitikaIzvor

Nišić je rekla da je u proteklom trogodišnjem periodu Crna Gora bila na prinudnom odmoru. 

"Sve je stavljeno na čekanje jer su došli oni kojima je izgovor "država jednako vlast" poslužio da se ruši ono što se rušiti ne smije: državni sistem, društveni mir i nacionalni i vjerski ponos, ma koje vjere i nacije da smo", kazala je Nišić.

Ona je dodala da je bilo dovoljno vremena da građani vide šta nudi nova vlast, kao i da je "sad vrijeme da nastavimo tamo gdje smo prije tri godine stali. Crna Gora jeste i mora ostati zemlja obrazovanih ljudi, koji imaju perspektivu u svojoj državi, koja zaslužuje da bude prva naredna članica EU, umjesto trenutne blokade".

"Baš kao što jug i sjever zaslužuju da nastave da se razvijaju, umjesto totalne blokade gotovo svih kapitalnih projekata", zaključila je Nišić.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.