Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Nikolić građanima: Zahvalite Spajiću na predsjedniku Skupštine koji ne čestita Dan nezavisnosti

"Ne ljutite se na Mandića, njegova politka je dobro poznata"

Nikolić građanima: Zahvalite Spajiću na predsjedniku Skupštine koji ne čestita Dan nezavisnosti

Dan nezavisnosti, koji je juče u Crnoj Gori obilježen na impresivan način sa iskrenom i čistom emocijom kojom su građani pokazali svoj odnos prema jednom od najsvjetlijih datuma novije crnogorske istorije, pokazao je i politički sumrak u kojem se naša država nalazi, kazao je portparol Demokratske partije socijalista(DPS) Miloš Nikolić.

Nikolić građanima: Zahvalite Spajiću na predsjedniku Skupštine koji ne čestita Dan nezavisnosti Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

„Naime, dok su desetine hiljada građana na gradskim trgovima i ulicama proslavljali 21. maj predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić nije se udostojio ni da praznik čestita, čime je pokazao da i dalje ne prihvata nezavisnost države čiji je jedan od najviših državnih funkcionera“, naveo je Nikolić.

Ipak, on ističe da građani nema potrebe da se ljute na Andriju Mandiću.

„On i njegova politika su dobro poznati i sa skromnom podrškom biračkog tijela bili su decenijama na margini političkih zbivanja u Crnoj Gori“, smatra Nikolić.

Za ovakvo stanje, kaže Nikolić, građani treba da zahvale isključivo Milojku Spajiću koji je pristao da sopstveno dostojanstvo baci pod noge i uvede Mandića na velika vrata na političku scenu čime je omogućio da Crna Gora ima predsjednika Skupštine koji otvoreno ponižava građane na najveće državne praznike.

„Ipak, nije daleko dan kada će građani dati svoj sud i o aktuelnoj političkoj većini i sve ih zajedno poslati onamo gdje su decenijama pripadali – na marginu političke scene. Jučerašnji dan je pokazao da taj dan ubrzo dolazi te da će već naredni Dan nezavisnosti Crna Gora dočekati sa državno odgovornom vlašću“, zaključuje Nikolić.

Portal Analitika