Politika

"Svaki pošten čovjek i patriota treba da se raduje ulasku PzP u Vladu"

Medojević: Nacionalizovati sve privatne kompanije povezane s DPS-om

Svaki pošten čovjek i patriota treba da se raduje ulasku Pokreta za promjene (PzP) u Vladu, istakao je lider ove partije Nebojša Medojević.

Medojević: Nacionalizovati sve privatne kompanije povezane s DPS-om Foto: PZP
Portal AnalitikaIzvor

On je rekao da PzP planira osnivanje posebnog Ministarstva za borbu protiv korupcije i mafije, koje će, kako je naglasio, odmah nacionalizovati sve privatne kompanije za koje postoji osnovana sumnja da su nastale vezama sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

„Partnere ćemo tražiti u političkoj i široj društvenoj eliti koja ima neophodni nivo istorijske svijesti i zrelosti za postizanje konsenzusa oko vitalnih nacionalnih interesa. O formiranju nove Vlade sigurno nećemo pregovarati sa DPS i njegovim satelitima“, poručio je Medojević.

Govoreći o inicijativi Otvoreni Balkan, on je rekao da Crna Gora kao mala i otvorena ekonomija ima najveći mogući interes da se olakša kretanja ljudi, kapitala, roba i usluga u regionu. 

„Imajući u vidu istorijat međusobnih odnosa i povezanost sa Srbijom, cijenim da bi upravo ove dvije države mogle bilateralnim sporazumima da regulišu međusobnu saradnju koja bi onda postala model i za čitav region“, ocijenio je Medojević u intrevjuu za RTCG.

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
D Dobarveče__neregistrovani
26.05.2023. 22:21

Medo još nekoliko dana trtljaj, a onda... Vozi Miško. Za vremena SVA.

0
0
A Advokat_neregistrovani
26.05.2023. 12:16

S kojim pravom bi ti ljudima oduzimao firme, samo zato što su bili pristalice ili simpatizeri DPS-a!! Znači li to da i onima koji imaju dodirnih tačaka sa DF-om i SPC treba sve oduzeti?? Svi smo svjedoci da ste vi iz DF-a i SPC više zla nanijeli Crnoj Gori za dvije i po godine nego DPS za 30 godina!! A ni ti Medojeviću nijesi pošten, pranje novca ti je dokazano!!!

3
0
n nikad_kraja_neregistrovani
26.05.2023. 09:16

kreten ostaje kreten, niđe nisi proša ali oćeš da urnišeš sve što se može

9
2
P Posmatrač_neregistrovani
26.05.2023. 08:53

a ko će tebe da glasa, ni cenzus nećeš preći zemunac

11
2
B Bizmark_neregistrovani
26.05.2023. 08:25

Tužno kakve se sve ništarije bave politikom u CG. Eto koliko je vjeruje u programe za koje se, rekli bi ludački zalaže. Pamtimo kad je pjenio sa TV ekrana kako treba privatizovati sve, maltene i vojsku i policiju, bio ultra ateista, bio toliko ekstreman u Crnogorčenju da je bio teret i za SDP. U 🇲🇪 nema partije čiji se funkcioneri zalažu za nešto jer iskreno vjeruju u tu ideju.

12
2
K Karadag
26.05.2023. 08:08

medo kasno se prešaltavaš, opet. Svojim prešaltavanjem iz nacije u naciju iz crkve u crkvu pa nazad ti si sebi postao nejveci neprijatelj.

19
2