Politika

"Plakate će morati da uklanjaju pripadnici službi Glavnog grada koji i onako imaju dovoljno posla"

Mašković: Demokrate i URA zelenim politikama bave se isključivo kada je to u njihovim interesu

Iako bi se očekivalo da političke partije, posebno one koje se predstavljaju kao zeleni pokret, vode računa o zaštiti životne sredine - događa se upravo suprotno, poručio je šef Kluba odobrnika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

Mašković: Demokrate i URA zelenim politikama bave se isključivo kada je to u njihovim interesu Foto: Twitter
Portal AnalitikaIzvor

"Koalacija “Hrabro se broji” (Demokrate i URA) na čijoj su listi i dva zamjenika gradonačelnice Glavnog grada “ukrasili” su Podgoricu svojim predizbornim plakatima. Demokrate, a prije svih URA nam ovakvim ponašnjem jasno ukazuju na očiglednu neosviještenost i nebrigu za očuvanje životne sredine. Sa druge strane, shvatamo da se zelenim politikama bave isključivo kada je to u njihovim partijskom, odnosno koalicionom interesu", navodi Mašković. 

Na kraju će, poručuje Mašković, ove plakate morati da uklanjaju pripadnici službi Glavnog grada koji i onako imaju dovoljno posla.

"Zato pozivam koaliciju “Hrabro se broji” da čim prije uklone sve svoje plakate sa ovih javnih površina, jer je njihovo prisustvo ne samo neetično, nego i štetno za našu životnu okolinu", poručio je Mašković. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.