Zdravlje

Specijalista opšte plastične i rekonstruktivne hirurgije

Marinko Paunović novi direktor operacionog bloka KCCG

Direktor Kliničkog centra Crne Gore Aleksandar Radović imenovao je dr Marinka Paunovića, specijalistu opšte plastične i rekonstruktivne hirurgije za direktora operacionog bloka, saznaje Portal RTCG.

Marinko Paunović novi direktor operacionog bloka KCCG Foto: Portal Analitika
RTCGIzvor

Podsjetimo, Radović je nedavno imenovao dio tima koji će ubuduće rukovoditi organizacionim jedinicama najveće zdravstvene ustanove u zemlji.

Medicinski direktor KCCG je dr Đorđije Krnjević dok će Centar za nauku voditi prof. dr Ljiljana Vučković.

Novi pomoćnik direktora za inženjering i održavanje opreme je ing. Mirko Miranović dok je za pomoćnicu direktora za ekonomsko-finansijske poslove, kog KCCG nije imao skoro tri godine, imenovana dipl. ecc. Julija Pupovac.

Na čelu Klinike za nefrologiju, koja je bila bez rukovodioca dvije godine je dr Elvir Mučić, a Internom klinikom upravljaće dr mr sc. dr Vesko Vujičić.

Novi direktor Centra za kardiohirurgiju je dr Aleksandar Mugoša.

Na čelu Klinike za ginekologiju i akušerstvo je dr Goran Lazarević, dok će Stomatološkom poliklinikom upravljati dr Vladimir Popović.

Radović je ranije naveo da se prilikom formiranja tima koji će ubuduće voditi KCCG, rukovodio isključivo visokim profesionalnim standardima, moralnim i ljudskim načelima, te da je siguran da su imenovanjiima zadovoljili sve te kriterijume.

Portal Analitika