Društvo

Forum mladih Bošnjačke stranke prikupio 10 hiljada eura pomoći za narod Palestine

Aktivisti Foruma mladih Bošnjačke stranke, u saradnji sa Opštinskim odborima BS širom Crne Gore, prikupili su 10 hiljada eura pomoći narodu Palestine.

Forum mladih Bošnjačke stranke prikupio 10 hiljada eura pomoći za narod Palestine Foto: Foto: Bošnjačka stranka
Portal AnalitikaIzvor

“Patnje palestinskog naroda, posebno u Pojasu Gaze ništa ne može umanjiti, izgubljene najmilije im niko ne može vratiti, a i materijalna šteta na infrastrukturi je ogromna, pa je ova naša pomoć simbolična. Ipak, na ovaj način narodu Palestine želimo da pošaljemo poruku da su uvijek u našim srcima i dovama. Želimo da se što prije izađe iz ove situacije, kako bi humanitarna pomoć koju su već uputile brojne države, što prije stigla do onih kojima je hitno potrebna u Pojasu Gaze. Bošnjačka stranka se zahvaljuje svim članovima, simpatizerima, kao i svim građanima koji su podržali ovu akciju", kažu u saopštenju. 

Prikupljena sredstva biće uplaćena na žiro račun koji je za pomoć stanovništvu Gaze otvorila Ambasada Palestine u Crnoj Goru, kod Ziraat banke. 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
V Veoma_neregistrovani
21.11.2023. 08:28

humana pomoć kolika god da je..samo se kaže pravilno palestinski narod ili palestinski građani...ne nikako narod Palestine, ali ovo naglasavam iz dobre namjere...to je i jezički ispravnije...

1
0