Politika

DPS: SNP pred izbore uhljebe iz Berana i Andrijevice zapošljava u Gusinju

I pored činjenice da se Gusinje suočava sa velikim odlivom stanovnika, vrlo je indikativno da i to malo radnih mjesta u toj opštini, Vlada Crne Gore i resorno ministarstvo popunjava sumnjivim kadriranjem kroz zapošljavanje lica bliskih vladajućim strukturama, koja uzgled dolaze iz okolnih opština, istakao je čelnik tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista Adel Damjanović.

DPS: SNP pred izbore uhljebe iz Berana i Andrijevice zapošljava u Gusinju Foto: arhiva
Portal AnalitikaIzvor

"Naime, partijski uhljebi SNP-a koji dolaze iz Berana i Andrijevice su, u susret nedjeljnim izborima, svoje mjesto u okviru državnih jasli našli upravo u našoj opštini. Nema sumnje da je ovo eklatantan primjer diskriminacije građanki i građana Gusinja, te da u potpunosti podržavamo svaki vid protivljenja ovakvim odlukama", poručio je on.

Iako poručuje kako je u Gusinje svako dobrodošao, Damjanović navodi kako ipak ne misle da imaju manjak kadrova da bi se radna snaga na ovaj i ovakav način uvozila iz drugih opština i to po partijskoj liniji. 

"Na kraju, podvlačimo i to da mi se borimo da naša omladina ima što bolje uslove za život i rad, vjerujući da je to istovremeno najbolja mjera najiskrenije brige za naš dom, kako bi mladi svoju budućnost i perspektivu vezali za svoj kraj i kako ne bi svoju sudbinu bili prinuđeni da kroje u nekim drugim sredinama daleko od rodne grude", poručili su oni.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
E Emina_J
09.06.2023. 21:15

" DPS: SNP pred izbore uhljebe iz Berana i Andrijevice zapošljava u Gusinju " .... Danas sam viđela , sluzbene posjete ...!!! ...znaci Kolasinci su otpali ...!!!

4
0
A Anonimus_neregistrovani
09.06.2023. 19:59

Ajih kako mlate ovi iz dupeesa

1
9
m maida82_neregistrovani
09.06.2023. 21:07

@Anonimus_neregistrovani mlatis ti nepismenjakovicu jedan,svi ste protiv DPS-a,od dritka koji je uzeo 21€ milion,vi ste naucili seljakanje od opstine do opstine,kao cergasi.

5
0