Politika

Odgovorili zetskim Demokratama

DNP Zeta: O nepovjerenju birača pričaju oni koji su ih na prethodnim izborima izgubili polovinu

Gotovo je bespotrebno odgovarati Demokratama Zete, partiji bez stava o bilo kojem važnom pitanju, partiji koja je navodno protiv izgradnje kolektora a njihov partijski kolega na čelu Vodovoda je za izgradnju kolektora u Botunu, navodi se u reagovanju DNP Zeta. 

DNP Zeta: O nepovjerenju birača pričaju oni koji su ih na prethodnim izborima izgubili polovinu Foto: screenshot
Portal AnalitikaIzvor

„Što se tiče Deklaracije o Kosovu, njih boli to što je ta deklaracija ostavila ozbiljne posljedice po ionako uljuljani rejting njihove stranke u Zeti a neprebolna rana je smjena Luke Krstovića sa mjesta predsjednika Skupštine, jedinog možda u svijetu predsjednika skupštine koji je zakazao sjednicu u nedelju na izborni dan u 20h“, kazali su iz DNP Zeta. 

Svima je, kažu, jasno zašto bi oni slali u Spuž i zašto traže kolektivne ostavke „jer se samo tako mogu primaći vlasti jer je na izborima to nemoguća misija“.  

Zetske Demokrate u odgovoru DNP-u: Pola lokalnih funkcionera če vam završiti u Spužu
5
Zetske Demokrate u odgovoru DNP-u: Pola lokalnih…
19.04.2024 21:42

„O nepovjerenju birača nama pričaju oni koji su na prethodnim izborima izgubili polovinu biračkog tijela. O budžetu i ulaganjima je suvišno govoriti, jer je budžet udvostručen a u Zeti se ulaže i sad dok god bude koalicija „Za budućnost Zete” ulagaće se za dobrobit naših sugrađana“, istakli su iz DNP Zeta. 

Demokratama, dodaju oni, ostaje tanka nada da mogu možda u budućnosti popraviti utisak u Zeti.

„A kako su krenuli sumnjamo u to jer srljaju u propast pod komandom gospodina Krstovića. Takodje, nismo mi krivi što njihov poslanik nije podržao ovu inicijativu o kojoj i oni sami pričaju i iznose vjerodostojne podatke“, zaključili su iz DNP Zeta.


Portal Analitika