Prava stvar

Besplatna radionica sa Digitalnom krofnom: Kako da Instagram radi za tebe

U vremenu u kojem većina pojedinaca, organizacija, brendova, komunicira na društvenim mrežama, poznavanje i osmišljavanje dobrog nastupa na ovim platformama postaje jedno novo, veoma traženo zanimanje.

Besplatna radionica sa Digitalnom krofnom: Kako da Instagram radi za tebe Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

Kako bi osnažila mlade za izazovno tržište rada, kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora uvrstila je i učenje digitalnih vještina u program neformalne edukacije, Coca-Cola podrška mladima, koji realizuje već šest godina. 

Ako i vi želite da naučite sve o jednoj od popularnijih društvenih mreža, Instagram, Coca-Cola podrška mladima ti potpuno besplatno pruža tu priliku. 

Sjutra će, s početkom u 17h, biti održana online radionica na temu „Kako da Instagram radi za tebe“. Predavač je Ivana Bogdanović, digitalni kreator sa dugogodišnjim iskustvom, poznatija i kao tvorac čuvenog Instagram „savjetnika“, stranice Digitalna krofna.

Ivana će svojim predavanjem odgovoriti na sva ona važna pitanja koja vas “muče”, a tiču se tog čuvenog Instagram algoritma, broja lajkova, vidljivosti storija…Spremite rokovnike, jer vas čekaju vrlo praktični odgovori i još jedno sjajno Coca-Cola podrška mladima predavanje.

Radionica se održava putem Zoom platforme i otvorena je za sve, neophodno je samo popuniti formular na ovom LINKU.

Ovo predavanje, koje se organizuje u saradnji sa Omladinskim klubom Budva, dio je šestog ciklusa projekta Coca-Cola Podrška mladima, jednog od najvećih neformalnih programa za edukaciju i osnaživanje mladih u Crnoj Gori.

Portal Analitika