Region

Na kraju dobio 40 dana zatvora

Beograd: Našeg državljanina policija hvatala dva puta u istom danu, nije imao vozačku, kretao se zabranjenim smjerom...

Saobraćajci u Beogradu sinoć su isključili iz saobraćaja 19-godišnjeg državljanina Crne Gore koji se na prilazu autoputu kretao u zabranjenom smjeru, a pritom nije imao ni vozačku dozvolu za bilo koju kategoriju.

Beograd: Našeg državljanina policija hvatala dva puta u istom danu, nije imao vozačku, kretao se zabranjenim smjerom... Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Sve se, kako prenose srpski mediji, dogodilo na Zvezdari, a pošto su ga zaustavili shvatili su kako je istog dana još jednom zaustavljan.

To se dogodilo na Novom Beogradu nekoliko sati ranije, pri čemu je on tada isključen iz saobraćaja i kažnjen sa 120.000 dinara.

Pošto je uhvaćen drugi put u istom danu, sudija Prekršajnog suda u Beogradu izrekao mu je zatvorsku kaznu u trajanju od 40 dana.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
D Durmitor_neregistrovani
02.10.2023. 10:37

crveno neregistrovani_ Ovđe se ne spominje droga. Vožnja pogrešnim smjerom ne znači obavezno drogu, kapric,bahatost i sl. već jednostavno grešku zbog dovoljnog nepoznavanja grada. Inače, nije isto da li vozač kod sebe nije imao dozvolu ili uopšte nije imao položen vozački ispit. Kazna je, ipak, prestroga, pored ostalog i zbog navedenih nejasnoća i nedorečenosti

0
0
c crveno_neregistrovani
01.10.2023. 21:25

Nijesi navikao na te droge , đaoli je popili sinko.😁🤨🤗

11
0
K Kadionica_neregistrovani
01.10.2023. 21:57

@crveno_neregistrovani možda ga je miris tamjana omađijao.🤣😂😅

10
0