Politika

"Možemo izgraditi snažniju, sigurniju i pravedniju Crnu Goru"

Bečić: Nema te kriminalne grupe i kriminalca koji može biti spokojan

Jutrošnja velika akcija Uprave policije sprovedena na više lokacija, a koja je rezultirala hapšenjem i podnošenjem krivičnih prijava protiv više lica koja se sumnjiče za teška krivična djela, jasno pokazuje našu odlučnost da se suprostavimo svim oblicima kriminala, bez obzira na njihovu pripadnost ili uticaj, kazao je potpredsjednik Vlade Crne Gore Aleksa Bečić.

Bečić:  Nema te kriminalne grupe i kriminalca koji može biti spokojan Foto: Vlada CG
Portal AnalitikaIzvor

“ Ovo je važan korak u našoj neprekidnoj borbi za sigurniju i pravedniju Crnu Goru, te da sprovedene reforme već daju vidljive rezultate”, kazao je on.

Ovo je i snažan signal beskompromisnosti, tako da, prema njegovim riječima - nema te kriminalne grupe, kriminalca ili učinioca krivičnog djela, koji može biti spokojan.

Cetinje: Uhapšene tri osobe zbog ubistva u pokušaju
2
Cetinje: Uhapšene tri osobe zbog ubistva u pokušaju
10.12.2023 08:40


“Posebno sam ponosan na hrabrost i predanost naših službenika, koji svakodnevno sprovode najsloženije aktivnosti da bi zaštitili naše građane i očuvali zakonitost i red u našem društvu”, kazao je Bečić.

Obećao je da će Vlada Crne Gore nastaviti da podržava sve napore u borbi protiv organizovanog kriminala i da će uvijek djelovati u interesu svih građana, štiteći njihovu bezbjednost.

“Zajedno, možemo izgraditi snažniju, sigurniju i pravedniju Crnu Goru za sve nas”, zaključuje Bečić.

Portal Analitika