Zanimljivosti

Automobil se prebrzo kretao, policija za volanom snimila psa

Neobičnu fotografiju s kamere za nadzor brzine vozila dobila je prije nekoliko dana policija u Slovačkoj. Na njoj je, na prvi pogled, na vozačkom sjedalu prebrzog automobila nije sjedio čovjek, nego pas.

Automobil se prebrzo kretao, policija za volanom snimila psa Foto: Facebook / Polícia Slovenskej republiky
Portal AnalitikaIzvor

Kamera za nadzor brzine u selu Šterusi, na zapadu Slovačke, snimila je neobičan prizor, a tamošnja policija je fotografiju podijelila i na svojem računu na Facebooku. Naime, snimajući prekršioce, koji se tim selom kreću brže od dopuštene brzine kretanja, zabilježeno je kako jednu prebrzu Škodu naizgled vozi – lovački pas.

Škoda se kretala 11 km/h brže od ograničenja, radar ju je uhvatio pri prekršaju, kamera je snimila fotografiju, a zbog neobičnog prizora sve je završilo i na Internetu kao zabava. Malo manje zabavno vjerojatno je bilo vlasniku vozila, jer je policija utvrdila da je upravo on, 31-godišnji muškarac, u spornom trenutku upravljao vozilom. Kad je riječ o psu, vozač tvrdi da mu je on iznenada skočio u krilo netom prije nailaska na saobraćajnunadzornu kameru.

Vozač, vlasnik psa i Škode, kažnjen je zbog prevelike brzine, navodi "AutoKlub". Kaznu za neopreznu ili neodgovornu vožnju izbjegao je, budući da policijske kamere nisu bile zabilježile nikakve nagle kretnje vozila, pa je policija povjerovala da je pas za volanom u trenutku snimanja fotografije sjedio samo slučajno.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
L Lol_neregistrovani
03.10.2023. 15:12

Da je u Srbiji, nebi me čudilo

4
1