Društvo

U Tivtu rasvijetljeni sinoć počinjeni imovinski delikti


hapsenjeok
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Ispostava Tivat su rasvijetlili u kratkom roku, sinoć počinjeno krivično djelo teška krađa u pokušaju u produženom trajanju i lišili slobode R.K. (28) iz Nikšića, zbog osnovane sumnje, da je počinio pomenuto krivično djelo, saopšteno je iz Uprave policije.

 U Tivtu rasvijetljeni sinoć počinjeni imovinski delikti
Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se, da je R.K. sinoć, po dolasku do kuće –vlasništvo N.B., koja se nalazi u naselju Seljanovo-Tivat, pokušao, upotrebom podesnog sredstva da nasilno otvori balkonska vrata na kući, a nakon što je primjetio vlasnika kuće, dao se u bjekstvo.

Nedugo poslije toga R.K. se, kako se sumnja, vratio blizu mjesta pomenutog događaja i pokušao tešku krađu na štetu drugog lica- K.N., na način što je postavio metalno bure ispod prozora kuće K.N., a potom sumnja se, rukama odvalio drvene škure na prozoru i polomio staklo, namjeravajući da kroz tako napravljen otvor uđe u unutrašnjost kuće u čemu nije uspio, te se potom udaljio u nepoznatom pravcu.

Odmah po saznanju za pomenute događaje policijski službenici Ispostave Tivat su preduzeli aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, pronašli i lišili slobode R.K.

O događaju je pravovremeno obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

Protiv R.K. je podnijet izvještaj, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo teška krađa u pokušaju u produženom trajanju i on je danas predat, uz izvještaj, Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru na dalju nadležnost.

 

 

Portal Analitika