Društvo

Za ljepšu Trebjesu

1804-Trebjesa
D
ruštvo mladih ekologa Nikšić u okviru projekta "Za ljepši Nikšić", koji je finansijski podržan na prošlogodišnjem konkursu Pivare "Trebjesa" za finansiranje projekata NVO iz oblasti zaštite životne sredine, u subotu 20. aprila organizuje akciju pošumljavanja park šume Trebjesa pod nazivom "Za ljepšu Trebjesu".

Za ljepšu Trebjesu
Portal AnalitikaIzvor

Ova akcija se realizuje u saradnji sa NVO Ljubitelji Trebjese, Sekretarijatom za uređenje prostora i zašitu životne sredine Opštine Nikšić, Ministrastvom održivog razvoja i turizma i dio je kampanje "Mjesec planete zemlje".

Akciji pošumljavanja predhodi press konferencija na kojoj će se obratiti: predsjednik NVO Društva mladih ekologa Nikšić - Miodrag Karadžić, predstavnik NVO Ljubitelji Trebjese - Lule Kasalica, pomoćnica ministra za životnu sredinu - Ivana Vojinović.

Organizatori su planirali da akcija počne u 10 sati i 30 minuta, nakon okupljanja učesnika na platou ispred hotela Trebjesa i konferencije za novinare koja počinje u 10 sati. Završetak akcije je planiran za 13 časova i 30 minuta.

Foto: members.virtualtourist.com

 

 

 

Portal Analitika