Abiznis

Otvorena nova filijala CKB u Podgorici

ckbokok
C
rnogorska komercijalna banka otvorila je danas novu filijalu u Moskovskoj bb u Podgorici koja će, kako je navedeno, kao prva ove vrste u Crnoj Gori omogućiti najefikasnije i najefektnije obavljanje bankarskih usluga, saopšteno je iz CKB.

Otvorena nova filijala CKB u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Na prostoru od preko 150m², filijala pruža niz pogodnosti i novina. Jedna od njih je visoko tehnološki sistem za pozivanje, koji ima za cilj da pomogne klijentima i zaposlenima u realizaciji poslova na najefikasniji način.

Klijenti, kako je saopšteno, više neće morati da stoje u dugim redovima kada su gužve već će imati mogućnost da sjede dok čekaju, popiju CKB kafu, upoznaju se sa različitim proizvodima i uslugama koje banka pruža.

- Filijala je u skladu sa standardima OTP grupe i najboljom međunarodnom praksom i predstavlja primjer posvećenosti CKB banke klijentima kojima želimo da ponudimo najbolju uslugu, da budemo fleksibilni i dinamični u pružanju odgovora na njihove potrebe. Ova reprezentativna filijala nas približava evropskim standardima na crnogorskom tržištu pozicioniranjem klijenata u centar naših aktivnosti i pružajući im najbolju uslugu - naglasio je prilikom otvaranja filijale Zoran Mihailović, izvršni direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom.

Filijala je strukturisana na način da odražava društvenu odgovornost CKB, koja predstavlja jedan od osnova njene poslovne strategije. Najmlađi članovi zajednice će imati svoj ugao - dječiji ugao gdje će moći da se igraju i kreativno izražavaju, dok njihovi roditelji obavljaju aktivnosti. Na zidovima filijale će uvijek biti izložene fotografije mladih crnogorskih umjetnika i promovisati ih u očima klijenata. Postavljena je i kutija za dobrovoljne priloge koja predstavlja sastavni dio u filijalama ove vrste u drugim evropskim državama, a CKB tradicionalno pomaže djecu, pa će i ovi prilozi biti usmjereni na zdravstvo i obrazovanje djece. Na ovaj način, CKB će pružati najefikasniju i najbolju uslugu u društveno odgovornom i prijatnom okruženju.ckb1ok

- Otvaranje nove filijale CKB u Podgorici predstavlja dio dugoročne poslovne strategije na ovom tržištu i proaktivan odgovor na potrebe klijenata - istakao je Goran Lakić, direktor filijale Podgorica, saopšteno je iz CKB.

Na samom otvaranju, CKB je obradovala klijente i sa nagradnom akcijom kampanje keš kredita. Svi klijenti koji apliciraju za keš kredit (ukoliko isti bude odobren i isplaćen) u periodu između 12. i 31. marta mogu dobiti različite poklone ili čak refundaciju cjelokupne kamate kredita za koji su aplicirali. Banka će refundirati iznos kamate za tri klijenta (svake nedjelje po jedan klijent) koji apliciraju za kredit u svim filijalama CKB banke.

CKB je članica OTP Grupe koja trenutno posluje sa preko 11 miliona klijenata u 9 zemalja centralne i istočne Evrope. OTP Grupa se smatra najjačom bankom u region u smislu adekvatnosti kapitala i likvidnosti što je potvrđeno tokom EU stresnog testiranja kada je OTP rangirana kao druga odnosno treća banka na evropskom tržištu u 2010. i 2011. godini. Jaka matična banka omogućava stabilan dalji rast i razvoj CKB o čemu svjedoči i današnji događaj.

 

Portal Analitika