Abiznis

Crna Gora na sajmu nekretnina u Kanu

kan
C
rnogorska delegacija predvođena ministrom održivog razvoja i turizma Branimirom Gvozdenovićem učestvovaće na sajmu nekretnina MIPIM 2013. koji se održava od 12. do 15. marta u Kanu, Francuska, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Crna Gora na sajmu nekretnina u Kanu
Portal AnalitikaIzvor

MIPIM je najveći međunarodni sajam nekretnina, koji se ove godine organizuje po dvadeset četvrti put. Ovo dešavanje je mjesto za upoznavanje vodećih partnera i potencijalnih investitora iz preko 90 država svijeta. Oko 20.000 posjetilaca, uključujući više od 4.200 predstavnika investitora, korporativnih krajnjih korisnika i hotelskih grupacija će pregovarati o poslovima na Sajmu.

Na crnogorskom štandu će biti izloženi projekti i investicioni potencijal Crne Gore, a pored uobičajenih formi promocije, biće organizovana i Prezentacija države (Country Presentation) na temu Crna Gora - Skriveni dragulj Mediterana. Na ovom dešavanju potencijale za ulaganja će predstaviti ministar Gvozdenović, gradonačelnik prijestonice Aleksandar Bogdanović, kao i predstavnici kompanija koje već realizuju projekte u našoj zemlji.

Ministar Gvozdenović će tokom Sajma imati i niz sastanaka, između ostalog sa: ministrom banja i turizma Krasnodarskog kraja Ruske Federacije Evgenijem V. Kudeljem, ministrom za planiranje, životnu sredinu i urbanizam u Vladi Monaka, Mari-Pjer Gramaljom, ministrom za ekonomiju i finansije, Žanom Kastelinijem, ministrom vanjskih poslova Monaka, Žoze Badiom i predsjednikom Komore za ekonomski razvoj Monaka, Mišelom Dotom.

Obzirom na težnje Crne Gore da postane prepoznatljiva investiciona destinacija, sajam nekretnina MIPIM predstavlja odličnu priliku za promociju na međunarodnom tržištu, kao i za sastanke, povezivanje i umrežavanje sa investitorima u oblasti nekretnina.

 

 

Portal Analitika