Poljoprivreda

Simović sjutra u posjeti Golubovcima i Tuzima

Potpredsjednik Vlade i ministarpoljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, u petak, 26. jula, boraviće u radnoj posjeti gradskoj opštini Golubovci i opštini Tuzi.
Simović sjutra u posjeti Golubovcima i Tuzima
Portal AnalitikaIzvor

Tokom posjete Golubovcima, potpredsjednik Simović će predstaviti rezultate ovogodišnjih mjera podrške povrtarskoj proizvodnji - Javnog poziva za podršku povrtarstvu i direktnih plaćanja u biljnoj proizvodnji.

Potpredsjednik Vlade, sa saradnicima, održaće i poseban sastanak sa predstavnicima gradske opštine Golubovci, na čelu sa Tanjom Stajović, na kome će razgovarati o rezultatima realizacije razvojnih politika i novim mogućnostima za dalje unapređenje ambijenta za razvoj preduzetništva i kvaliteta života građana na tom području.

U nastavku dana, potpredsjednik Simović će posjetiti opštinu Tuzi. 

Tom prilikom, sastaće se sa predsjednikom opštine Nikom Đeljošajem i njegovim saradnicima.

U okviru terenskog dijela posjete opštini Tuzi, potpredsjednik Simović će otvoriti novoizgrađeni vodovod u selu Koći. Otvaranju vodovoda prisustvovaće i gradonačelnik Glavnog Grada Podgorice Ivan Vuković.

Agenda posjete

Golubovci:

09:00 – 09:45Sastanak u GO Golubovci (zgrada GO Golubovci)

10:00 – 10:45Prezentacija rezultata podrške povrtarskoj    proizvodnji(Konferencija za novinare, gazdinstvo Neđeljka Jankovića, Mataguži)

Tuzi:

11:00 – 11:45Sastanak sa predsjednikom opštine Tuzi (zgrada Opštine)

13:00 – 14:00Otvaranje vodovoda Koći (selo Koći, kod spomenika)

Portal Analitika