Poljoprivreda

Simović u Mojkovcu predstaviće rezultate Projekta razvoja ruralnih područja

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, sa saradnicima, boraviće u srijedu, 10. jula, u radnoj posjeti opštini Mojkovac.
Simović u Mojkovcu predstaviće rezultate Projekta razvoja ruralnih područja
Portal AnalitikaIzvor

Potpredsjednik Simović će u Mojkovcu predstaviti rezultate ovogodišnjih javnih poziva za podršku kroz Projekat razvoja ruralnih područja, koji Vlada Crne Gore sprovodi u saradnji sa Međunarodnim fondom za razvoj poljoprivrede (IFAD).

Podsjećamo da se kroz projekat, čija je realizacija započela 2018. godine, podržava izgradnja ruralne infrastrukture i razvoj malih poljoprivrednih gazdinstava na području sedam opština uključenih u projekat - Nikšić, Šavnik, Žabljak, Mojkovac, Bijelo Polje, Berane i Petnjica.

Rezultati projekta će biti predstavljeni na poljoprivrednom gazdinstvu Ratka Smolovića u Slatini, koji je jedan od korisnika podrške. Događaju će prisustvovati i predsjednici opština u kojima se projekat sprovodi.

Potpredsjednik Simović će održati pojedinačne radne sastanke sa predsjednicima opština i obići Otkupni centar za mlijeko u Poljima, koji je rekonstruisan i opremljen u okviru ovoga projekta.

Portal Analitika