Region

Isjekao gume na marici, dva policijska auta i još 15 automobila

Policija u Majdanpeku lišila je slobode svog sugrađanina Marka J. koji se sumnjiči da je preksinoć ispred zgrade Policijske stanice u tom mjestu nožem isjekao gume na policijskom vozilu "marica", kao i na još dva službena automobila vlasništvo MUP Srbije, a da ga niko od organa reda nije primijetio.
Isjekao gume na marici, dva policijska auta i još 15 automobila
NovostiIzvor

Nakon toga, Marko J. je nastavio "pohod", pa je na putu do kuće, nožem isjekao gume na još najmanje 15 automobila.

Pretpostavlja se da je broj vozila oštećenih na ovaj način daleko veći, ali da nisu svi vlasnici četvorotočkaša prijavili ovaj događaj.

Da su gume isječene primijećeno je juče u ranim jutarnjim satima, kad se, pored policajaca, i veliki broj Majdanpečana našao u čudu zbog isječenih pneumatika na automobilima. Organi reda su ubrzo zakucali na vrata stana u kome živi Marko J. koji je, bez pogovora, pošao sa njima.

U policiji je Marko J. izjavio da je "moguće da je on sjekao gume", ali da se, kako je izjavio, "ne sjeća svega jer je bio pijan".

Protiv njega je, iako je pričinio veliku materijalnu štetu, podnijeta prijava u redovnom postupku zbog uništenja tuđe imovine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.                                                     

Portal Analitika