Društvo

Joksimović: Majka mi je Crnogorka, imam posebne emocije prema CG

Gradska riva Pine u Tivtu bila je puna publike koja je uživala je u koncertu Željka Joksimovića.
Joksimović: Majka mi je Crnogorka, imam posebne emocije prema CG
Portal AnalitikaIzvor

“Jedna fantastična atmosfera. Probili smo sva očekivanja jer smo negdje očekivali istu brojku kao i prošle godine, a mnogo više je ljudi. Još jednu, možda i bolju noć od ove, kako to zna da uradi svaka repriza, očekujemo sjutra veče” kazala je direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić.

“Mi večeras slavimo i ispraćaj jedne odlične godine sa nadom za još bolju 2019, godinu a mislim da imamo sve potencijale i sva realna očekivanja da tako i bude”, dodala je Glavočić.

0101tivatdocek2

Željko Joksimović je rekao da ima posebne emocije prema Crnoj Gori:

“Majka mi je Crnogorka i večeras mi dolazi familija. Ja sam ovdje i studirao i proveo izvjesno vrijeme i još uvijek provodim puno vremena u Crnoj Gori, tako da mi je jako prijatno i volim Crnu Goru”.

0101tivatdocek1

“Ja sebi ne zadajem zadatke, ja samo želim svake godine sebe da iznenadim, nekim novim projektom, svakom novom pjesmom, a čini mi se da onda publika reaguje veoma dobro”, dodao je Željko Joksimović.

0101tivatdocek

Večeras će na istom mjestu nastupiti Bojan Delić, koji će najaviti Lepu Brenu, pjevačicu o čijoj karijeri i zvjezdanom statusu na ovim prostorima ni ne treba ništa pisati.

Portal Analitika