Zanimljivosti

Ove ljubavne probleme ne bi trebalo da otkrivate ni najboljoj prijateljici

Većina stručnjaka smatra da bi neki detalji iz ljubavne veze ili braka ipak trebalo da ostanu između partnera i ne bismo smjeli da ih dijelimo s drugima, čak ni ako se radi o najboljim prijateljima.
Ove ljubavne probleme ne bi trebalo da otkrivate ni najboljoj prijateljici
Portal AnalitikaIzvor

Mnogi od nas imaju potrebu da ispričaju sve probleme svojim prijateljima. Bez obzira na to kakve je prirode problem, osjećamo se bolje kada se povjerimo onima koji nas najbolje razumiju, a najčešće ipak razgovaramo o ljubavnim problemima. 

Međutim, mnogi stručnjaci smatraju da bi neki detalji iz veze ipak trebalo da ostanu između partnera i ne bismo smjeli da ih dijelimo s drugima. 

Svađe sa porodicom svog partnera 

Svi ponekad imamo neku zamjerku na ponašanje npr. svekrve ili jetrve, ali to bismo trebali da zadržimo za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete da zne hoće li komentar koji ste nekome ispričali u povjerenju doći do partnera, ili porodice i izazvati zamjerke. 

Partnerova seksualna fantazija 

Fantazije bi trebalo da budu tajna, jer se radi o najintimnijem dijelu seksualnog života. Ponekad partnerima trebaju godine da bi ih povjerili i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema rasprava. 

Privatna informacija 

"Molim te da ovo ostane među nama", je rečenica koja nas obavezuje na čuvanje tajne. Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni da poštujemo njegovu želju. 

Lična neprijatnost 

Informaciju o lošem zadahu ili nogama neprijatnog mirisa zadržite za sebe. Tačnije, na pristojan način recite partneru što vam smeta jer bi to trebalo da čuje samo on, a ne vaše prijateljice. U pitanju su problemi koji se mogu riješiti i nema potrebe za stvaranjem neprijatnih situacija, pogotovo ako se radi o stvarima zbog kojih se partner ionako osjeća nesigurno.

Portal Analitika