Abiznis

Vujanović uručio nagrade Privredne komore (VIDEO)

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović uručio je povodom Dana Privredne komore Crne Gore godišnje nagrade najuspješnijim kompanijama i pojedincima za 2017. godinu. Ovo je godina jubileja u kojoj Privredna komora proslavlja 90 godina svog postojanja i rada.
Vujanović uručio nagrade Privredne komore (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Nagrada za uspješno poslovanje dodijeljena je Tehnomax doo iz Podgorice, Nagrada za društvenu odgovornost dodijeljena je preduzeću Cerovu doo iz Bara, Nagrada za inovativnost dodjeljena je kompaniji Mesopromet doo iz Bijelog Polja, a Nagrada za unapređenje menadžmenta dodijeljena je dr Zoranu Vukčeviću, predsjedniku Odbora direktora IRF.

„Ovogodišnja nagrada ima ipak dvije posebnosti. Prvo, ona se dodjeljuje u godini devet decenija Privredne komore Crne Gore. Devedeset godina trajanja je dokaz vrijednosti Privredne komore Crne Gore, jer ni u jednoj ekonomskoj zajednici i privrednom društvu ne može se dugo trajati u koliko iza toga ne stoji kvalitet. A naša Privredna komora je taj kvalitet imala u svih ovih devet decenija. Međutim, nije samo devet decenija i trajanje dokaz uspješnosti da bi ono što je Privredna komora Crne Gore za tih devet decenija činila. A činila je mnogo toga, mnogo vrijednoga i mnogo značajnog za privredu Crne Gore i činila je na način koji garantuje da će i u buduće Privredna komora kvalitetno djelovati. Želim da iskoristim povodom velikog jubileja 90. godina Privredne komore Crne Gore ovu priliku da im uputim čestitku i da zaželim da i u budućim godinama i decenijama ovako uspješno posluju“, istakao je Vujanović.

2004pkcg2

On je iskazao poštovanje za nagrađene, rekavši da ih nagrada obavezuje da nastave da budu dobar primjer koji treba slijediti.

„Budući ću naredne godine, ako Bog da i predsjednik Privredne komore me pozove, biti s druge strane mikrofona, želim da zahvalim za sve ono što je Privredna komora Crne Gore činila u saradnji sa predsjednikom države. Ponosam sam za ono što smo zajednički radili. Ova manifestacija je jedan od vidova naše saradnje, a na sve vidove saradnje mogu da iskažem maksimalno zadovoljstvo, a posebno zahvalnost za učešće Privredne komore u brojnim poslovnim forumima pri predsjedničkim posjetama. Imali smo ih u Crnoj Gori, imali smo ih u inostranstvu, zajednički smo promovisali vrijednost Crne Gore, a u vrijednosti ekonomije Crne Gore Privredna komora je bila sjajan organizator i hvala rukovodstvu Privredne komore, hvala svim onim članicama koje su učestvovale na tim forumima i zahvaljujem za priliku da se Crna Gora prikaže u što boljem ekonomskom svijetu. Želim i ono što sam konstatovao da Privredna komora Crne Gore u narednoj godini i narednim decenijama nastavi ovim stazama sa punim vrednovanjem Crne Gore i njene ekonomije“, poručio je Vujanović.

 

 

 

 

 

Portal Analitika