Poljoprivreda

Sajam poljoprivrede sjutra u Podgorici

U cilju promocije domaćih proizvoda i boljeg plasmana kroz trgovinsku i turističku ponudu, Ministarstvopoljoprivrede i ruralnog razvoja, Glavni grad Podgorica i Montenegro biznis alijansa, a uz podršku Ministarstva ekonomije i Ministarstva održivog razvoja i turizma, organizuju Sajam poljoprivrede koji će se održati, u sjutra, na Trgu nezavisnosti u Podgorici.
Sajam poljoprivrede sjutra u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

- Na sajmu koji se održava na temu “Domaći poljoprivredni proizvodi u turističkoj i trgovinskoj ponudi Crne Gore”, svoje proizvode predstaviće oko 60 učesnika, individualnih poljoprivrednih proizvođača, preduzeća iz sektora prerade i njihovih klastera – saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede.

U okviru sajma održaće se okrugli sto na temu: “Mogućnost razvoja poljoprivrede kroz saradnju sa turističkim i trgovinskim sektorom”.

Aktivnostima u okviru sajma prisustvovaće predstavnici trgovinske i turističke privrede Crne Gore.

Promocija domaćih poljoprivrednih proizvoda i inteziviranje saradnje poljoprivrednih proizvođača i predstavnika turističkog i trgovinskog sektora, doprinijeće i ostvarivanju ciljeva programa “Kupujmo domaće”, koji realizuje Vlada Crne Gore u saradnji sa privrednicima i najvećim trgovačkim lancima.

Portal Analitika