Turizam

Predstavljanje turističke ponude Crne Gore na 24. Sajmu turizma u Moskvi

Turistička ponuda Crne Gore biće predstavljena na najvećem sajmu turizma u Rusiji i jednom od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu, Moscow International Travel & Tourism Exhibition - MITT 2017, koji se održava od 14. do 16. marta, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.
Predstavljanje turističke ponude Crne Gore na 24. Sajmu turizma u Moskvi
Portal AnalitikaIzvor

Predstavljanje organizuju NTO i Ministarstva održivog razvoja i turizma, a crnogorsku delegaciju predvodi direktorica NTO Željka Radak-Kukavičić. S obzirom na to da ovaj sajam okuplja profesionalce iz oblasti turizma i putovanja, predstavlja odličnu platformu za promovisanje turističke ponude naše zemlje na tržištu Rusije, pa će se direktorica NTO sastati sa predstavnicima ruskih turoperatora, investitora i agencija.

Na štandu Crne Gore svoju ponudu predstaviće lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Ulcinja, Kotora, Podgorice i Tivta, nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines, hotelske grupe „Montenegro Stars“, „Budvanska rivijera“ i „Beppler & Jacobson“, hotel „Maestral“, Institut „Simo Milošević“, „Dukley Gardens“, „Aqua Park Budva“, kompanija „Četrnaesti septembar“, kao i turoperator „R-tours“ i turistička agencija „Fly Montenegro“.

Sa više od 1.600 izlagača iz oko 180 zemalja, više od 28.000 posjetilaca od kojih su 75% turistički agenti i turoperatori iz Rusije, MITT je ključno mjesto za turističke kompanije i destinacije koje žele da se predstave i sklope nove ugovore sa agencijama i turoperatorima na ruskom emitivnom tržištu.

Portal Analitika