Sci/Tech

Novi Overwatch heroj stiže u Heroes of the Storm

Blizzard je prije par dana na svim svojim portalim potvrdio da Lucio, karakter iz Overwatch-a stiže u njihovu besplatnu mobu Heroes of the storm.
Novi Overwatch heroj stiže u Heroes of the Storm
Portal AnalitikaIzvor

Lucio kao treći heroj iz Overwatch univerzuma najviše je obradovao fanove pomenutog arena shooter-a, ali i sve one koji su željni da HoTS predstavi što više različitih heroja.

Za one koji nisu upoznati sa Overwatch-om, Lucio stiže potpuno preslikan iz svoje originalne igre, a radi se o AoE hileru koji ima izbor da liječi ili da povećava brzinu kretanja za svoj tim u zavisnosti od ''melodije koju pušta''.

Lucio će u svom arsenalu posjedovati:

Soundwave (Q) nanosi štetu neprijateljima ispred sebe u obliku kupe i odbacuje ih

Crossfade (W) pušta jednu od dvije melodije koja pasivno pomaže prijateljskim herojima u velikom radijusu. Healing boost liječi heroje svake sekunde malom količinom, dok Speed boost, povećava brzinu kretanja za 15 odsto. Pritiskom na taster ''W'' Lucio mijenja jednu od dvije melodije.

Amp It Up (E) ovom magijom Lucio pojačava efekat jednog od dva prethodno pomenuta boosta tokom naredne tri sekunde. Speed bost povećava brzinu kretanja na 45 odsto, a Healing boost značajno povećava količinu izliječenog HP-a po sekundi. 

Wall Ride (D) ili Luciov trait, omogućava mu da se kreće po neprohodnom terenu i da prolazi kroz druge objekte. Tokom svoje vožnje po zidovima, Lucio ima povećan movement speed za 20 odsto.

Kada su heroic magije u pitanju, Lucio može birati između Sound Barrier i Reverse Amp.

lucio-ult

Sound Barrier (R1) nakon jedne sekunde, Lucio i svi prijateljski heroji oko njega dobijaju ogroman štit, koji polako opada tokom narednih šest sekundi.

Reverse Amp (R2) ovom magijom Lucio pušta kontra melodiju koja na četiri sekunde obrće efekat W boosta. Healing boost sada nanosi štetu protivnicima svke sekunde umjesto da liječi saveznike, a Speed boost usporava brzinu kretanja neprijatelja za 45 odsto. Takođe ova magija pasivno poveaćava Amp It Up za četiri sekunde.

Konačno da u Nexus stigne još jedan support heroj, jer je definitivno svima preko glave samo assassin heroja, te pogledajte kako je Blizzard predstavio Lucia.

 </p>

Portal Analitika