Crna hronika

Saobraćajne nezgode u Kumboru i kod Kamenog, četvoro povrijeđenih

Na području hercegnovske opštine jutros su se dogodile dvije saobraćajne nezgode, a u Kumboru je četvoro povrijeđenih.
Saobraćajne nezgode u Kumboru i kod Kamenog, četvoro povrijeđenih
Portal AnalitikaIzvor

Kako saznaje Radio Jadran, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila  oko 3.55 minuta u Kumboru, na magistralnom putu Herceg Novi – Kamenari, kod restorana Aurora, 3 osobe zadobile su teže povrede, ali one nijesu životno ugrožene, dok je jedno lice zadobilo lakše povrede.

Iz za sada neutvrđenih razloga, vozač VM Golfa registarskih oznaka ŠA 034-FA, P.G. (71. godište) izgubio je kontrolu nad vozilom, skrenuo sa puta i prevrnuo se. Sa njim u autu bila su tri člana porodice – supruga / suvozač P.Z. (’71. godište), kao i djeca P.Đ. (2007. godište) i P.M. (2003. godište) koji su zadobili teže tjelesne povrede, koje nijesu opasne po život. Naime, suvozač, P.Z. i P.Đ imaju prelom rebara, a P.M. nagnječenje glave, i najvjerovatnije će biti neophodna operacija. Svi su hospitalizovani u bolnici Vaso Ćuković u Risnu.

Druga saobraćajka desila se nešto poslije 10 h, na lokalnom putu Meljine – Petijevići. Vozilo Ford Focus, bosanskih registarskih oznaka J85-A605, kojim je upravljao T.O. (’90. godište) iz Mostara, krećući se od Sitnice ka Meljinama, iz za sada neutvrđenih razloga, proletjelo je sa desne strane puta i prevrnulo se. Povrijeđenih nije bilo, a na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta.

Portal Analitika