Region

Najmanje 15 povrijeđenih u lančanom udesu

Najmanje 15 osoba je teže i lakše povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koje se dogodila sinoć na putu Ćuprija-Paraćin oko 21.05. U teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva putnička vozila, audi i BMW, i konjska zaprega sa dva konja, kao i autobus na lokalnoj liniji Paraćin-Ćuprija-Jagodina.
Najmanje 15 povrijeđenih u lančanom udesu
Portal AnalitikaIzvor

Ovo je, kako prenos tamošnji mediji, direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić.

''Za sada su svi povrijeđeni stabilno, imaju različite povrijede od posljedica saobraćajne nesreće. Hospitalizovali smo pacijente od djece starosti godinu i po do starih ljudi. Lica imaju prelome ekstremiteta, lomove noseva, potrese mozgova, ali nisu životno ugroženi. Oni su zbrinuti na odjeljenjima ortopedije, hirurgije, masksilofacijalne hirurgije i neurohirugije. Od 22 sata imali smo veliki priliv pacijenata, prvo sa nesreće na putu Ćuprija-Paraćin, a nešto kasnije iz Svilajnca hitna pomoć dopremila je četiri pacijenta'' kaže on.

Jedno od vozila je u pokušaju preticanja naletjelo na zaprežno vozilo u kome su bila i djeca. Tu su se našla i druga vozila i autobus na lokalnoj liniji. Svi povrijeđeni su prebačeni za Ćupriju. Oba konja su uginula na licu mjesta, jer je automobil udario direktno u njih. Saobraćaj je bio u prekidu i preusmjeravan na auto-put Ćuprija-Paraćin. (Blic)

Portal Analitika