Zanimljivosti

NEDJELJNI HOROSKOP: Rakovi u finansijskim problemima, Djevice u kontaktu sa bivšim

Ovnovima se ove nedjelje preporučuje da se potrude da ne provociraju i ne podbadaju jedno drugo, a ako se neke stvari koje ne bi željeli, otkriju iz prošlosti, onda samo mogu da vam poželim sreću u pokušajima da se objasnite sa voljenom osobom. Slobodnima aktuelni bivši ljubavnici, ali i kontakti na brzinu, neobavezni, preko prijatelja, izlazaka, interneta i društvenih mreža.
NEDJELJNI HOROSKOP: Rakovi u finansijskim problemima, Djevice u kontaktu sa bivšim
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Bikovima će sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, sve ono oko čega ste se trudili (a sigurna sam da ste dali sve od sebe) sada će konačno početi da donosi rezultate.

Rakovi treba da računaju na to da će vam cijela sedmica biti protkana povećanim troškovima, a naročito njen prvi dio. Lavovi sebe ne vide u u nekoj obavezujućoj vezi i trudićete se da sve vaše relacije sada budu u neobaveznom, opuštenom, maltene pa prijateljskom fazonu.

Ni Djevice neće moći da odole mogućnosti da obnove komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Doduše, ne znači da ćete se svi vratiti „korak unazad“. Kod nekih Djevica će postojati mogućnost za novitete, ali pošto je obilježena kontaktom retrogradnog Saturna i Venere, budite svjesni da je ovo jedna od onih priča koja je namijenjena da se desi.

Pojedinim Jarčevima će sada biti otvorene mogućnosti za nove, veće pozicije, za promjene radnog mjesta ili čak firme. Dašak srećnih okolnosti može pomoći i nezaposlenima u njihovom proboju do potencijalnih poslodavaca.

Što tačno ove nedjelje koji znak očekuje, pogledajte ovdje.

B92

Portal Analitika