Abiznis

Damjanović na konferenciji o održivom energetskom razvoju u Londonu

Predsjednik Kluba poslanika Socijalističke narodne partije i predsjednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore Aleksandar Damjanović učestvuje na međunarodnoj parlamentarnoj Konferenciji o održivom energetskom razvoju, koja se održava od 14-17. marta u Londonu, u parlamentu Velike Britanije.
Damjanović na konferenciji o održivom energetskom razvoju u Londonu
Portal AnalitikaIzvor

Damjanović je jedini učesnik iz Crne Gore koji je pozvan da učestvuje u radu konferencije, koju organizuju Parlamentarna asocijacija Komonvelta i UNDP, uz podršku Vestminsterske fondacije za demokratiju.

Ova fondacija, takođe, podržava aktivnosti mreže odbora za ekonomiju parlamenata Zapadnog Balkana, čiji je član i poslanik Damjanović.

Pored učešća na konferenciji, koja će se baviti pitanjima energetskog razvoja, ostvarivanja održivih milenijumskih razvojnih ciljeva kao i unapređivanjem nadzora parlamenata nad sprovođenjem energetskih politika, Damjanović će imati i niz bilateralnih susreta sa parlamentarcima, predstavnicima više od 30 parlamenata koliko ih je zastupljeno na skupu.

Portal Analitika