Finansije

Postavljene kutije za prijavljivanje barijera na 21 šalter Poreske uprave

Poreska uprava podržala je kampanju "Bez barijera. Da posao ne stoji" postavljanjem kutija za prijavljivanje barijera na 21 šalter te institucije, u okviru proaktivnog pristupa poreskim obveznicima i građanima.
Postavljene kutije za prijavljivanje barijera na 21 šalter Poreske uprave
Portal AnalitikaIzvor

Postavljanjem kutija na šalterima dat doprinos uspješnoj realizaciji kampanje. Privrednicima je omogućena prilika da ukažu na izazove sa kojima se suočavaju u svakodnevnom poslovanju prilikom ispunjavanja poreskih obaveza, kao i da predlože rješenja za njihovo eliminisanje - navodi se u saopštenju.

Kampanja "Bez barijera. Da posao ne stoji" sprovodi Ministarstvo finansija sa Kancelarijom Programa Ujedinjenih nacija za razvoj - UNDP u Crnoj Gori, uz podršku Britanske ambasade u Podgorici, Unije poslodavaca i drugih partnera. Kampanja je dio projekta Uprava po mjeri građana i biznisa, koji je usmjeren na pokretanje dijaloga sa građanima, u cilju pojednostavljivanja administrativnih procedura i eliminisanja biznis barijera koje usporavaju i otežavaju privredne aktivnosti, kao i unaprijeđenja kvaliteta i efikasnosti servisa javnih službi.

Izvor: Mina-Business

Portal Analitika