Muzika

Southern Soul Festival Launch and Boat party Plavnica

Southern Soul Festival, jedini crnogorski festival sa svjetskom reputacijom čiji su kvalitet prepoznali The Guardian, Time Out, Metro, Beatport i drugi, u četvrtak, 21. maja, će se predstaviti domaćim festival goersima i svima onima koji će od četvrtka to i postati.
Southern Soul Festival  Launch and Boat party Plavnica
Portal AnalitikaIzvor

Ovog puta u Plavnica ECO Resort-u,na obali Skadarskog jezera.

Za one koje vole launch zabave na bazenu ovog Resorta specijalne setove su pripremili Mr Goju, Be Good, Maraku i Željko Kerleta, tvorac čuvenog Cosmic Sounda.

Za clubbere, na brodu koji će pet sati krstariti skadarskim jezerom setove su spremili Ryan Lubarda i čuvena, free style bomba FLO REAL iz Beča, desna ruka jos čuvenijeg Moodyman-a.

Od stylish popodneva na bazenu do extravagantne cluberske kruzerske noći, osjetite miris free style specijaliteta iz rerne Southern Soul Festivala. Prava gozba od 25. do 28. juna.

Southern Soul Festival Launch od 14 do 19 časova. Boat party od 19h do ponoći. Ukrcavanje počinje u 18 i 30 časova.

Southern Soul Festival 2015

Southern Soul Festival Montenegro u svom trećem izdanju od 25. do 28. juna potvrđuje reputaciju najboljeg underground soul festivala u Evropi. Soul, džez, fank, hip-hop, disko i haus muzika su ono po čemu se ovaj festival već svojim prvim izdanjem izdvojio iz ogromnog broja evropskih festivala.

Southern Soul spada u takozvane boutique festivale koji se odlikuju intimnom atmosferom, pa će zahtjevni putnici i ljubitelji muzike otkriti pravi ljetnji raj. Tri stejdža na prostoru Dolcinium Kite kluba sa odličnim programom, predstavljaju najpovoljniji i najudobniji festival ovog ljeta.

Fokus je svakako na četvorodnevnom programu, koji traje od podneva do zore, a gostima je na raspolaganju predivna plaža dugačka 13 km, koja nudi mnogo toga: od joge do odbojke na plaži, izležavanja na suncu ili ispijanja omiljenog koktela dok kajteri ispred vas izvode vratolomije...ali prije svega muzički program sastavljen od najfinijeg soula, džeza, fanka, hausa i diska.

U online prodaji se još uvijek može naći veoma ograničen broj Early bird karata za posjetioce iz Crne Gore (39 EUR) i Ex-Yu država (49EUR).

Portal Analitika