Fudbal

Falkao: Izabrao sam pogrešan klub

Napadač Mančester Junajteda Radamel Falkao napuštiće ’Crvene đavole’ na kraju sezone, pošto priznaje da je prešao u pogrešan klub, prenose engleski mediji.
Falkao: Izabrao sam pogrešan klub
Portal AnalitikaIzvor

Kolumbijski fudbaler je na „Old Traford“ stigao na pozajmicu za šest miliona funti iz Monaka, ali nije ispunio očekivanja. 29-godišnji Falkao je postigao četiri gola na 20 utakmica, zbog čega je u utorak zaigrao za mladi tim Junajteda, ali ni tada nije uspio da se upiše u strijelce.

Junajted bi mogao da otkupi Falkaa na ljeto za 43 miliona funti, ali se ne očekuje da će Kolumbijac ostati na „Old Trafordu“ sljedeće sezone. Engleski mediji su na osnovu izjava ljudi bliskih kolumbijskom reprezentativcu objavili da je on svjestan da je prešao u pogrešan klub. 

Za Falkaove usluge je prošlog ljeta bio zainteresovan i Liverpul, koji mu je nudio 265.000 funti neđeljno, ali do dogovora nije došlo jer je Junajted bio brži. 

Falkao je posljednjih godina bio jedan od najboljih napadača na svijetu dok je branio boje Atletika, za koji je postigao 52 gola na 68 utakmica u Primeri. Međutim, povreda koljena, koju je doživio prošle godine, spriječila ga je da zasija punim sjajnem u dresu ’Crvenim đavolima’. (B92)

Portal Analitika