Društvo

Oprez: Ne spušta se rampa u Bjelišima

Nekoliko građana javilo se redakciji Bar Infa sa molbom da upozorimo građanstvo na činjenicu da se rampa na pružnom prelazu u Bjelišima ne spušta prilikom dolaska voza.
Oprez: Ne spušta se rampa u Bjelišima
Portal AnalitikaIzvor

Kako kažu, taj se problem dešava već nekoliko dana, a vozači često ne zaustavljaju vozilo, uzdajući se u postojanje rampe. Posljednji takav slučaj desio se jutros nakon 9 sati, a samo srećom je izbjegnuta nesreća sa tragičnim posljedicama, jer je voz išao znatno sporije, a automobil prešao prugu nekih tridesetak metara ispred kompozicije koja je nailazila iz pravca Podgorice. 

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Anonimno-551136493
11.03.2015. 23:03

rampa je u funkciji danas od 12cas i 10 min.Popravljena

0
0
A Anonimno-2122574338
11.03.2015. 17:59

Ona ne radi danima i izgleda da nema ljudi koji bi je popravili. Raspisace tender kad pogine neka porodica. Srzentic ce se pohvaliti na svoju efikasnost.

1
0