Fudbal

Mijatović: Realu nedostaju Modrić i Ramos

Predrag Mijatović je imao veliku karijeru u Real Madridu, donio je evropsku titulu klubu, kasnije je bio i sportski direktor i osvojio još dvije titule sa "Merengesima". Njegov nekadašnji klub je u krizi, mnogi smatraju da Karlo ANćeloti treba nešto da promijeni.
Mijatović: Realu nedostaju Modrić i Ramos
Portal AnalitikaIzvor

"Anćeloti? Ima svoju, pobjedničku filozofiju, on će ostati miran, ima previše iskustva da bi izgubio glavu. Ne vjerujem da će mijenjati", kazao je Mijatović a onda se osvrnuo i na napadački trio Ronaldo-Bejl-Benzema.

"Ne ide im najbolje, rivali su naučili kako da se brane, ali takva tri strašna igrača kao što su Kristijano, Bejl i Benzema ne mogu dugo da budu van forme", smatra Crnogorac.

Po njemu, dva su razloga za slabije partije Reala.

"Luka mnogo nedostaje na sredini, on saigrače čini boljima. Nemaju zamjenu za njega, ali ni za Ramosa, kada je liderstvo u pitanju. On je vođa Reala u pravom smislu, inspiracija, što se prije oporavi Real će se vratiti na pravi put", ocijenio je Mijatović.

U intervjuu za španske medije Mijatović je ponovio da smatra da je Ronaldo bolji igrač od Mesija, podržao Figovu kandidaturu za predsjednika FIFA, vjeruje da će Real uspjeti da izađe iz krize za manje od dvije neđelje koliko je ostalo do "El Klasika".

"Ništa nije izgubljeno, i prije par mjeseci smo svi vjerovali da je Barselona gotova, da je Suarez promašaj, a vidite kako se sve okrenulo. Novi preokreti su itekako mogući", zaključio je Predrag Mijatović.

Portal Analitika