Društvo

Javni konkurs za dodjelu prava na emitovanje radijskih programa

aem-cg-300x144
S
avjet Agencije za elektronske medije je usvojio Odluku o raspisivanju javnog konkursa za dodjelu prava na emitovanje radijskih programa, kao i Odluku o kriterijumima i metodologiji bodovanja prijava.

Javni konkurs za dodjelu prava na emitovanje radijskih programa
Portal AnalitikaIzvor

Ovim konkursom raspisane su 44 frekvencije za FM radio u opštinama Berane, Bijelo Polje, Budva, Cetinje, Gusinje, Kolašin, Kotor, Mojkovac, Nikšić, Petnjica, Plav, Plužine, Pljevlja, Podgorica, Rožaje, Tivat, Ulcinj i Žabljak.

Frekvencije su namijenjene za komercijalne emitere, a zainteresovana lica, u skladu sa Zakonom o elektronskim medijima, mogu konkurisati za dobijanje statusa neprofitnog emitera.

Prijave na konkurs se dostavljaju svakog radnog dana, zaključno sa 29.08.2014. godine do 16:00 sati neposrednom predajom na arhivi Agencije ili poštom.

Pitanja u vezi konkursa mogu se uputiti Agenciji za elektronske medije poštom, telefonom (+382 20 201 430),faksom (+382 20 201 440) ili elektronskom poštom na adresu ard@ardcg.org.

Odluku o raspisivanju javnog konkursa, Odluku o kriterijumima i metodologiji bodovanja, kao i saopštenje Savjeta Agencije ovim povodom možete preuzeti ovdje.

Tekst javnog konkursa biće objavljen u Službenom listu Crne Gore i u izdanju dnevnih novina.

 

 

Portal Analitika