Društvo

TELEKOM: Energy takmičenje za najbolje fotografije

2504energytelekomok
T
elekom od danas do 5. maja organizuje NRG (ENERGY) takmičenje za najbolje fotografije. U takmičenju mogu učestvovati svi aktivni prepaid korisnici NRG paketa, a tema na koju korisnici treba da šalju fotografije je Springbreak.

TELEKOM: Energy takmičenje za najbolje fotografije
Portal AnalitikaIzvor

- Autori pet najboljih fotografija, po izboru profesionalnog žirija, biće nagrađeni telefonima iPhone 5c, dok će autori 10 fotografija koje sakupe najviše “lajkova” na Facebook NRG stranici, dobiti po 50 eura dopune (na broj telefona koji učesnik  navede u prijavi za takmičenja).  Svi koji žele da učestvuju u ovom takmičenju potrebno je da u inbox Facebook stranice NRG (https://www.facebook.com/NRGtarifa) pošalju fotografiju na zadatu temu, broj prepaid mobilnog telefona u NRG paketu, kao i ime i prezime na koje je prepaid NRG broj registrovan - navodi se u saopštenju kompanije.

Fotografije se, dakle, šalju do 5. maja, a dan nakon slanja, fotografija će biti postavljena na NRG Facebook stranicu, i od tog trenutka se može „lajkovati“.

- U periodu od 5-11. maja, više neće biti moguće postavljanje fotografija ali će fanovi i dalje moći da glasaju “lajkovanjem” fotografije favorita.  Po isteku perioda predviđenog za „lajkovanje“, 10 fotografija sa najviše „lajkova“ dobijaju nagrade. Takođe, biće nagrađene i najbolje fotografije u izboru stručnog žirija. Pobjednici takmičenja biće objavljeni 13. maja na web stranici Telekoma. Jedan korisnik, sa jednim brojem, može poslati najviše jednu fotografiju, a fotografije sa nepotpunim podacima neće imati pravo učešća u takmičenju - pojašnjeno je u saopštenju.

Portal Analitika