Region

Beograd: Loncovića do kuće dovezao njegov ubica?

2505ubistvoloncovic
V
lasnik restorana „Hacijenda“ Nemanja Loncović (43) ubijen je preksinoć u svom automobilu na parkingu zgrade u kojoj je stanovao, u Ulici Sretena Mladenovića Mike 20 na Petlovom brdu u Beogradu.

Beograd: Loncovića do kuće dovezao njegov ubica?
Portal AnalitikaIzvor

Kako Blic saznaje, Loncović je već bio poznat policiji i njegovo ime se povezivalo sa prodajom narkotika.

Loncovića je njegovim automobilom ubica dovezao do stana, a potom na parkingu zgrade ispalio tri hica i usmrtio ga na mjestu suvozača. Pucnjavu su čule komšije koje su pozvale policiju i vidjele ubicu kako bježi. Pretpostavlja se da je Loncović poznavao ubicu i da je s njim došao iz „Hacijende“.

- Čuo sam pucnjavu, izašao na terasu i vidio komšiju kako sjedi na suvozačevom mjestu. Sačekao sam koji minut i pošto niko nije izlazio, pozvao sam policiju. Rečeno mi je da izađem i provjerim šta se događa, a kada sam prišao automobilu sa baterijskom lampom vidio sam Nemanju oblivenog krvlju - rekao je jedan od komšija iz zgrade.

Svjedoci iz okolnih zgrada vidjeli su nepoznatog muškarca kako bježi niz ulicu, ali zbog mraka niko nije mogao da ga detaljnije opiše.

Loncović je bio vlasnik i trgovinskog preduzeća „Meteor grup“ i otac troje djece. U porodičnom stanu juče su se okupili rodbina i prijatelji, ali niko od njih nije želio da razgovara sa novinarima.

Foto: blic.rs

Portal Analitika