Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • Živković: Kurban-bajram da nas podsjeti na sklad, multietničnost i multikonfesionalnost kao najvažnije vrijednosti

Živković: Kurban-bajram da nas podsjeti na sklad, multietničnost i multikonfesionalnost kao najvažnije vrijednosti

Uvjeren sam da ćemo u danima koji su pred nama još posvećenije zajednički raditi u duhu istinskih vrijednosti i brižno njegovati duhovnu slogu i tradiciju, istakao je Žikvović. 

Živković: Kurban-bajram da nas podsjeti na sklad, multietničnost i multikonfesionalnost kao najvažnije vrijednosti Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

"Povodom Kurban-bajrama, praznika koji nas podsjeća na značaj uzajamne podrške i zajedništva, kao i neprolazne vrijednosti suživota, u ime Demokratske partije socijalista i lično ime, reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i građanima islamske vjere upućujem najiskrenije čestitke. Želim da vam bajramski dani ispune srca radošću i budu podstrek za činjenje dobrih djela i predani rad za još bolju budućnost vaših porodica, rodbine i komšija", naveo je u čestitki predsjednik DPS Crne Gore,Danijel Živković

Neka, kako je kazao Živković, ovaj veliki praznik podsjeti na solidarnost i humanost, kao i obavezu da čuvamo sklad, multietničnost i multikonfesionalnost, kao najvažnije vrijednosti savremene Crne Gore.

"Na tim temeljima smo ostvarili i najveće uspjehe naše države – obnovili nezavisnost i ostvarili značajne rezultate u usvajanju standarda demokratski razvijenog svijeta.

Uvjeren sam da ćemo u danima koji su pred nama još posvećenije zajednički raditi u duhu istinskih vrijednosti i brižno njegovati duhovnu slogu i tradiciju, za dobro svih građana Crne Gore, jačajući neprolazne vrijednosti mira, ljubavi i međusobnog razumijevanja", zaključio je Žikvović. 


Portal Analitika