Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Zirojević Spajiću: Dok ste bili građanin mogli ste da provodite vrijeme na Tajlandu, sada morate da gledate sjednice odbora

"Odgovorni ste za rad svakog resora u državi”

Zirojević Spajiću: Dok ste bili građanin mogli ste da provodite vrijeme na Tajlandu, sada morate da gledate sjednice odbora

Poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević regovao je na izjavu premijera Crne Gore Milojka Spajića koji je na današnjem predstavljanju 100 dana rada Vlade kazao da nije gledao jučerašnje saslušanje Odbora za bezbjednost i odbranu.

Zirojević Spajiću: Dok ste bili građanin mogli ste da provodite vrijeme na Tajlandu, sada morate da gledate sjednice odbora Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

“Predsjednik Vlade Milojko Spajić je izjavio da nije odgledao niti “jedan sekund” jučerašnjeg Odbora za bezbjednost i odbranu, niti će, kako kaže, “ikad u životu gledati to”, kazao je Zirojević.

Predsjedniku Vlade poručuje da je “malo pobrkao lončiće”.

Spajić: Mislim da ANB korektno radi svoj posao
15
Spajić: Mislim da ANB korektno radi svoj posao
10.02.2024 12:30


“Dok ste bili građanin Milojko Spajić, mogli ste zatvarati oči pred ovakvim alarmantnim situacijama i birati da, umjesto gledanja Odbora za bezbjednost i odbranu, vrijeme provodite na Tajlandu sa Japankom budistkinjom”, rekao je Zirojević.

Danas, dodaje, kao predsjednik Vlade, to ne možete.

“Od Vas očekujemo da se, kao prvi čovjek izvršne vlasti, i te kako pozabavite opštim haosom koji vlada u bezbjednosnom sektoru, a kojem smo svjedočili juče na odboru”, rekao je on.

Bezbjednost naših građana mora biti prioritet, pa makar, kaže Zirojević i Vi i ja iz tog procesa izašli kao zombiji.

“Mogao sam i ja juče dan provesti na terasi nekog od podgoričkih lokala ali su mi građani, kao i Vama, dali mandat da preko 10 sati sjedim i slušam raznorazne gadosti iznešene tokom navedene sjednice”, rekao je Zirojević.

Zato ćete, poručuje predsjedniku Vlade, morati gledati sjednice odbora.

“Ne zbog toga što je to lijepo i zanimljivo, već zbog toga što je to Vaš posao.

Ako do sad to nijeste uspjeli da razumijete, bilo bi dobro da Vas konačno neko od Vaših saradnika to nauči.

"Odgovorni ste za rad svakog resora u ovoj državi!”, zaključuje Zirojević.

Portal Analitika