Društvo

"Zadovoljstvo nam je da doprinesemo mobilnosti i edukaciji mladih ljudi"

Željeznički prevoz studentima poklanja 30 besplatnih godišnjih karata

Odbor direktora Željezničkog prevoza Crne Gore AD Podgorica donio je na poslednjoj sjednici Odluku kojom se poklanja 30 besplatnih godišnjih karata za crnogorske studente povodom 13. novembra državnog praznika „Njegošev dan – crnogorski praznik kulture“, kojim se obilježava spomen na dan rođenja jedne od najznačajnijih ličnosti u istoriji Crne Gore – Petra II Petrovića Njegoša.

Željeznički prevoz studentima poklanja 30 besplatnih godišnjih karata Foto: Vijesti
Portal AnalitikaIzvor

„Besplatne godišnje karte koje se mogu koristiti za neograničen broj putovanja na svim relacijama na teritoriji Crne Gore važiće u periodu od 01. decembra 2023. do 01. decembra 2024. godine“, kazali su iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

Kako bi iskoristili ovu mogućnost, kazali su da svi zanteresovani studenti treba da predaju važeće Uvjerenje o studiranju i kopiju lične karte na arhivu Željezničkog prevoza Crne Gore na adresi Trg Golootočkih žrtava br. 13 u Podgorici.

„Dokumentaciju je moguće predati 30. novembra u periodu od 08:00 – 14:00h. Besplatne godišnje karte će biti dodijeljene za 30 studenata koji prvi predaju zahtjeve navedenog dana“, kazali su oni.

Zadovoljstvo im je, kako su kazali, da na ovaj način kao društveno odgovorna kompanija koja nudi usluge javnog prevoza, doprinesemo mobilnosti i edukaciji mladih ljudi i podstaknemo ih da koriste usluge naše kompanije.

Portal Analitika