Društvo

Pozvao Čistoću da hitno reaguje

Zeković: Nehumani smo prema životinjama, leglo štenaca ostavljeno u plastičnoj kesi

“Građani su mi upravo javili i poslali sliku da je u Moskovskoj ulici, u blizini apoteke “36.6” u zavezanoj plastičnoj kesi ostavljeno leglo štenaca”, kazao je samostalni odbornik u Skupštini Glavnog grada Podgorice i član GI “21. maj” Aleksandar Saša Zeković.

Zeković: Nehumani smo prema životinjama, leglo štenaca ostavljeno u plastičnoj kesi Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

Dodaje da je odmah stupio u kontakt sa gradskim preduzećem “Čistoća” koji su najavili da će izaći na teren. “Očekujem da se, uz pomoć volontera i nevladinih organizacija koje sarađuju sa gradskim azilom, osigura i organizuje briga o ovim štencima”, kazao je Zeković.

Napominje da želi i da lično i finansijski doprinese tome a kao odbornik u Skupštini Glavnog grada učiniću sve što je moguće i potrebno da se unaprijede servisi i briga prema životinjama, uslovi u azilu i gradska podrška prema organizacijama koje brinu o nezbrinutim i napuštenim životinjama.

“Apelujem na građane da se na ovaj način ne rješavaju neželjenih ljubimaca jer im ne pružaju gotovo nikakvu mogućnost da prežive”, poručio je Zeković.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
T Tommy
08.05.2023. 09:51

Ovo je surovo, ali im je ipak pružena šansa da prežive. Ostavljeni su da bi bili nađeni i posrećilo im se, zahvaljujući konkretnoj reakciji. No mogli su neđe ostat neprimjećeni i svi uginut. Dobro je da nijesu bačeni u neki potok, što je naš drevni običaj. Nadajmo se da će zdravi izrasti i da će u nekoga naći svoj dom.

4
0