Društvo

"Današnje hapšenje počinioca ovog neljudskog čina je za svaku pohvalu"

"Zdravstveni radnici vam nijesu neprijatelji": Dom zdravlja Podgorica osudio napad na ljekara

Dom zdravlja Glavnog grada najoštrije osuđuje još jedan u nizu napada na zdravstvene radnike hitne medicinske pomoći, saopšteno je iz te ustanove.

"Zdravstveni radnici vam nijesu neprijatelji": Dom zdravlja Podgorica osudio napad na ljekara Foto: Pixabay
Portal AnalitikaIzvor

"Današnje hapšenje počinioca ovog neljudskog čina je za svaku pohvalu, uz punu podršku institucijama da nastave sa procesuiranjem i kažnjavanjem u skladu sa Zakonom", navodi se iz Doma zdravlja .

Apelovali su na građane da shvate da im zdravstveni radnici nisu neprijatelji već neko ko im pomaže kad im je najteže i da postupanje pojedinaca na ovako nečastan način, neće poljuljati povjerenje koje i dalje postoji između zdravstvenih radnika i pacijenata.

"Ljekari i medicinski tehničari su sa vama u najtežim momentima. To su ljudi kao i svi mi ali ih odvaja to što se bave najodgovornijom profesijom i koji su tu za građane 24 sata", saopšteno je iz Doma zdravlja.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.