Društvo

"Nečuveno je što se zbiva u Crnoj Gori"

Vuksanović-Stanković o reizboru Raonića: Kulminacija izrugivanja principa vladavine prava

Ovo je nečuveno što se zbiva u Crnoj Gori koja svakim danom se sve više pretvara u latifundiju režima, poručila je profesorica na Pravnom fakultetu i nekadašnja poslanica SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković.

Vuksanović-Stanković o reizboru Raonića: Kulminacija izrugivanja principa vladavine prava Foto: SDP
Portal AnalitikaIzvor

"Savjet RTCG ponovo je izabrao Borisa Raonića za generalnog direktora RTCG. To je kulminacija rušenja zakona i izrugivanja principa vladavine prava", napisala je Vuksanović-Stanković na Tviteru.

Poništila nadležna sudska vlast, pravosnažnom presudom Višeg suda nezakoniti izbor kandidata koji nije ispunjavao uslove konkursa, a isti Savjet, navodi Vukasnović-Stanković, istog nezakonitog kandidata ponovo nezakonito izabrao na osnovu istog konkursa.

"Ignorisanje pravosnažne sudske presude. Bruka", poručila je Vuksanović-Stanković. 

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Bizmark_neregistrovani
01.06.2023. 19:32

Muž Vanje Ćalović se svim silama dodvorava DF/Demokratama kako bi ga pogurali za direktora RTCG. Zloupotrijebio je YT kanal RTV NK za prenos pro-vučićevskog mitinga u NK večeras.

44
0
M MikiMaus_neregistrovani
01.06.2023. 20:05

@Bizmark_neregistrovani Čega si se prepao junače ?

2
34
Z Zoran_neregistrovani
02.06.2023. 00:16

@MikiMaus_neregistrovani Sigurno ne od tebe mišu😂😂

16
0
B Bizmark_neregistrovani
02.06.2023. 06:46

@MikiMaus_neregistrovani Prepao sam se da ne krenete na Kosovo pa izginete. 😏

7
0
Š Štikadenta_neregistrovani
01.06.2023. 19:26

Navikli smo na suluda i bez pravnog osnova iznenađenja.To je naša realnost već duže vrijeme. TAko je i SDP ,od kada ste napustili,otišao u desno, kao da su doživjeli moždani udar i lijeva strana je nepokretna. 11.06 će ih izliječiti,nikada više za SDP od mene neće dobiti glas i mnogih građana koji su u šoku šta Krivokapić i Bujo rade.

37
0
S Serdar_neregistrovani
01.06.2023. 19:24

Draginja vrati se ,zajedno sa Raškom napravite partiju i ulazite sigurno u parlament.Imate vremena godinu dvije jer ni nova vlada neće duže trajati. E Viva Montenegro.

49
1