Marketing

Voli u Momišićima od 11. septembra ponovo sa vama!

Na radost mnogih kupaca, u ponedeljak 11. 9, u 10h,otvaramo vrata našeg renoviranog maloprodajnog objekta u Ulici serdara Jola Piletića, u Momišićima!

Voli u Momišićima od 11. septembra ponovo sa vama! Foto: Voli
Portal AnalitikaIzvor

Nakon temeljnih radova, predstavljamo vam potpuno modernizovani objekat, potpuno novog koncepta, sa proširenim asortimanom.

Ovaj market je za nas posebno važan zbog inovacije u vidu elektronskih cijena u cijelom objektu. Ovaj tehnološki iskorak će našim kupcima omogućiti lako uočavanje tačnih cijena proizvoda, što pomaže donošenju odluka o kupovini. Elektronske cijene nisu samo pogodnost za kupce, već i za naše zaposlene kojima će radni proces biti značajno olakšan.

Uz veliki broj brendova poznatih proizvođača i kvalitetnih proizvoda, Voli market u Momišićima ima i obogaćenu ponudu pekarskih proizvoda, pa će naši kupci svakodnevno moći da uživaju u tek pečenim, svježim pecivima i hlebovima.

Dobro došli u Voli u Momišićima!

original-B7581-E73-FD0-C-49-A0-BC82-2-B3-B6684-C54-B
Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.