Podgorica

Povodom obilježavanja Dana unutrašnjih poslova

Više ulica u centru Podgorice biće sjutra zatvorene za saobraćaj

Više ulica u centru Podgorice biće sjutra zatvorene za saobraćaj zbog održavanja svečanosti povodom Dana unutrašnjih poslova.

Više ulica u centru Podgorice biće sjutra zatvorene za saobraćaj Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

„U odnosu na svečanost koja će se održati sjutra, u ponedeljak, 2. oktobra, na Trgu nezavisnosti u Podgorici, povodom obilježavanja Dana unutrašnjih poslova, obavještavamo javnost da će za saobraćaj biti zatvorene sledeće ulice: ulica Slobode, ulica Novaka Miloševa, ulica Miljana Vukova, Vučedolska, Bokeša i Bašićeva ulica, kao i Karađorđeva i ulici Vuka Karadžića u vremenskom periodu od 16 do 21 sat, odnosno do završetka aktivnosti“, saopštili su iz Uprave policije. 

Oni su apelovali na građane, da u cilju bezbjednog odvijanja saobraćaja, blagovremno uklone svoja parkirana vozila iz navedenih ulica. 

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N Nikola_neregistrovani
01.10.2023. 12:42

Proslavljaju Ađžićevo juriš na nezavisni sindikat, puštanje u rad tunela, racije sa Dritanom na građane CG, Belveder ski krici, odbrana četnika i sektaša od građana Nikšića, zaštita hora navijača kroz Podgoricu"nož, žicažPodgorica"... I još puno dela, imate šta slaviti

3
1
T Tihana_neregistrovani
01.10.2023. 10:52

A jeste li normalni, pa bar od 5-6, kad se narod vrsti sa posla

13
0