Crna hronika

"U spisima koji su dostavljeni od ODT-a ne nalazi se obdukcioni zapisnik"

VDT formiralo predmet povodom Fatićevog pacijenta: Tražiće odbukcioni nalaz od KCCG

Više državno tužilaštvo (VDT) formiralo je predmet povodom krivične prijave koju je podnio član porodice pacijenta kojeg je operisao vaskularni hirurg Nikola Fatić, potvrđeno je Portalu Analitika.

VDT formiralo predmet povodom Fatićevog pacijenta: Tražiće odbukcioni nalaz od KCCG Foto: Pobjeda
B.R.K.
B.R.K.Autor
Portal AnalitikaIzvor

"U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom krivične prijave J.P.S, te kako su krivičnom prijavom prijavljena krivična djela iz nadležnosti Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, a krivična prijava, povodom istog događaja je podnijeta i Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, to je predmet bio dostavljen tom tužilaštvu, kao nadležnom", kazala je za Portal Analitika rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Lepa Medenica.

Nakon preduzimanja određenih mjera i radnji, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je danas dostavilo spise predmeta na nadležnost Vrhovnom državnom tužilaštvu, u kom predmetu će se, kako navodi medenica, nastaviti preduzimanje svih neophodnih radnji u cilju rasvjetljavanja predmetnog događaja i donošenja odluke u predmetu.

"U spisima predmeta koji su dostavljeni od strane Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, ne nalazi se obdukcioni zapisnik, koji zapisnik će od strane ovog tužilaštva biti zatražen od Kliničkog centra Crne Gore", kazala nam je Medenica. 

Slučaj protiv doktora Fatića: Završena obdukcija, obavljeno i sudsko medicinsko vještačenje
0
Slučaj protiv doktora Fatića: Završena obdukcija, obavljeno…
27.09.2023 07:54


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.