Abiznis

Uskoro počinje treće izdanje CIM Foruma u Kotoru

Za deset dana počinje treći po redu CIM Forum (Creative Industries and Media Forum) koji će se održati od 06. do 09. juna u predivnom ambijentu starog grada Kotora. Paneli, diskusije, prezentacije i razgovori vrsnih stručnjaka iz oblasti kreativnih industrija i medija organizovani su na otvorenim scenama i pjacama po čemu je ovaj Forum jedinstven u regionu. 

Uskoro počinje treće izdanje CIM Foruma u Kotoru Foto: CIM Forum
Portal AnalitikaIzvor

Forum okuplja najkreativnije umove iz različitih industrija pa će ove godine biti preko 50 istaknutih govornika kao što su Mile Kekin, Seka Sablić, Irfan Mensur, Njuz Net tim, Dalibor Šumiga, Lazar Džamić, Jurica Pađen, Danilo Mašojević, Bojana Novaković, Marina Kovač, Aida Ramusović, Ivica Spasovski, Eleonora Albijanić, Braća Vukčević, Nataša Kovaćević Njezvanova, Jelisaveta Mojsilović, Goran Tintor, Dimitrije Krnjajski, Milica Fajgelj, Srđan Vukčević, Nikša Sviličić, Katarina Pribičević, Bojana Vunturišević, Miodrag Zec, Nataša Kraljević, i mnogih drugih. 

„Od vinila do striminga“, „Šta je nekad značio sat, a sada minut?“, „Gospodin Billboard“ preko priče o ženskom preduzetništvu „Slijedila je san“, „Kako Al utiče na marketing“ do važnog pitanja da li su društvene mreže „Sjaj ili sjenka“, samo su neke od mnogih tema kojima ćemo se baviti ovog juna u Kotoru.

Sve detalje i informacije možete naći na www.mediaforum.me 

CIM Forum se i ove godine održava uz podršku Ministarstva kulture i medija, Opštine Kotor, Turističke organizacije Kotor, Kulturnog centra “Nikola Đurković”, British Council-a i drugih partnerskih institucija i kompanija. 

Sada je pravo vrijeme da označite datum u kalendaru za CIM Forum! 

Vidimo se u Kotoru! 

Portal Analitika