Preduzetništvo

Social Impact Award 2020

Uručene nagrade mladim preduzetnicima za rad sa društvenim uticajem

Projekti Cegerica, Guidi i Flatoro dobitnici su nagrade Social Impact Award 2020 za Crnu Goru, priznanja koje se dodjeljuje mladim preduzetnicima za preduzetništvo sa društvenim uticajem. Nagradu onlajn zajednice osvojio je projekat Putevima crnogorskih ukusa.

Uručene nagrade mladim preduzetnicima za rad sa društvenim uticajem Foto: CEPS
Portal AnalitikaIzvor

Pobjednici takmičenja proglašeni su na svečanosti koja je danas održana u hotelu Podgorica u Podgorici, a nagrade su uručili Ana Šebek u Direktoratu za investicije, razvoj MSP i upravljanje EU fondovima Ministarstva ekonomije i Zef Đokić savjetnik za pravna lica u Sektoru privrede u Erste banci.


Pobjednici su osvojili nagrade od po 1.500 EUR za koje je sredstva obezbijedila Erste banka, kao i mentorsko savjetovanje za dalji razvoj i implementaciju biznis ideja i učešće na Međunarodnom SIA Samitu koji se ove godine organizuje onlajn.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.