Crna hronika

Pozvali građane da očuvaju red i mir

UP: Neprijavljeni skup ispred Vlade najavljen putem društvenih mreža i pojedinih medija

Iz Uprave policije je saopšteno da je putem društvenih mreža i pojedinih medija te od strane pojedinaca i predstavnika određenih nevladinih organizacija i udruženja, za danas, sa početkom u 19.00 sati najavljeno neprijavljeno javno okupljanje, koje će se održati ispred Vlade Crne Gore u Podgorici.

UP: Neprijavljeni skup ispred Vlade najavljen putem društvenih mreža i pojedinih medija Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

„Imajući u vidu da se radi o protestu i pozivu na okupljanje koji se organizuje suprotno odredbama Zakona o javnim okupljanjima i priredbama, pozivamo građane da svojim ponašanjem i postupcima doprinesu očuvanju stabilnog reda i mira prilikom održavanja istog“, naveli su u saopštenju.

Poručuju da će pripadnici Uprave policije preduzeti sve zakonom propisane mjere i radnje u cilju sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja, te obezbjeđenja stabilnog javnog reda i mira, te lične i imovinske sigurnosti svih građana.

Podsjećamo, policija će snimati neprijavljenojavno okupljanje koje je planirano za večeras u 19 sati ispred zgrade Vlade Crne Gore. 

Policija snima nenajavljeno okupljanje ispred Vlade: Ove ulice će biti zatvorene za saobraćaj
3
Policija snima nenajavljeno okupljanje ispred Vlade: Ove…
22.05.2024 14:54

Najava za protest pod sloganom "Zaustavimo izdaju" pojavio se na ospkurnom prosrpskom i proruskom portalu "IN4S". Naveli su da ovaj skup organizuju srpska patriotska udruženja, a podržali su ga i Slobodna Crna Gora, Ujedinjena Crna Gora te, kako su kazali, "veliki broj asocijacija izbjeglih i prognanih, ali i Crnogorska liberalna stranka sa Kosova, Udruženje Crmničana „13.jul“, i mnogi drugi subjekti iz Crne Gore i regiona".

Rezolucija o Srebrenici će biti na dnevnom redu Generalne skupštine UN-a 23. maja. 

U srijedu protest "slobodoljubivog naroda" ispred Vlade Crne Gore
43
U srijedu protest "slobodoljubivog naroda" ispred Vlade…
20.05.2024 23:32

 

Portal Analitika