Portal Analitika
 • Politika
 • PARLAMENTARNI IZBORI
 • Društvo
 • Abiznis
 • Sport
 • Kolaž
 • Region / Svijet
 • Kultura
 • Nauka / Tehnologija
 • Kolumne
 • Savremena karijatida
 • Ostalo
Crna hronika

Eksplozivna naprava aktivirana sinoć u blizini kuće načelnika Istražnog zatvora

UIKS: Podrška Spasojeviću, nastavićemo beskompromisnu borbu sa svim vidovima nedozvoljenih aktivnosti

U blizini ograde kuće načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića u mjestu Podanje u Danilovgradu, sinoć oko 20.20 časova bačena je eksplozivna naprava.

UIKS: Podrška Spasojeviću, nastavićemo beskompromisnu borbu sa svim vidovima nedozvoljenih aktivnosti Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Tim povodom oglasio se menadžment UKIS-a iskazujući podršku službeniku Predragu Spasojeviću, kao i svim ostalim službenicima koji, kako ističu, zajedničkim naporima nastoje da poslove i zadatke iz djelokruga nadležnosti ovog organa obavljaju profesionalno.

"Sa druge strane, očigledno je da to izaziva sve veći animozitet kriminalnih grupa koje očigledno imaju značajne prije svega materijalne resurse i logistiku, i što nedvojbeno usmjeravaju u pravcu pokušaja obezbjeđenja benifita, sa sve više izraženim drskim i bezobzirnim načinom djelovanja prema službenim licima UIKS-a, a o čemu je prethodno bilo riječi u javnosti. Naime u svakodnevnom aktivnostima nadležnih, evidentno je da sve službene preventivne radnje su praćene razno-raznim vidovima pritiska koji se usmjera u pravcu menadžmenta UIKS-a, ali i uprava pojedinačno svake organizacione jedinice, sa ciljem omogćavanja benefita koji nijesu i ne mogu biti odobreni propisima", navodi se u saopštenju.

Obavještavaju javnost da će i u narednom periodu nastaviti beskompromisnu borbu sa svim vidovima nedozvoljenih aktivnosti, što jeste jedini mogući odgovor na prijetnje i izazove sa kojim se susrijećemo svakodnevno.

"Sa druge strane očekujemo da će se svakom pojedinačnom slučaju i aktivnosti o kojim obavještavamo nadležne iz policije i tužilaštva u odnosu na ono što jesu kapaciteti ovih državnih organa dati prioritet a kako borba protiv organizovanog djelovanja kriminalnih grupa zahtijeva naše uvezano i jako zajedničko djelovanje", zaključuje se u saopštenju.

 

Sindikat UIKS-a: Spasojević pošten službenik, država da pokaže snagu
2
Sindikat UIKS-a: Spasojević pošten službenik, država…
02.12.2022 10:35
Danilovgrad: Bačena bomba u blizini kuće načelnika Istražnog zatvora
0
Danilovgrad: Bačena bomba u blizini kuće načelnika…
01.12.2022 21:34

 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
h hladno_vruce_neregistrovani
02.12.2022. 10:59

Samo podmuklo pandurski igra dobrog i loseg policajca . Jedan policajac uzme pare robijasima i familiji da udju telefoni a onda drugi uleti i otme im telefone . Gora ste bagra od robijasa .

2
0